Om os


Virksomheden blev startet i 2020 af Kenneth Hansen. 

Kenneth blev udlært mekaniker i 1995, i 2001 blev Kenneth færdig som pilot , og har frem til 2020 fløjet i ind og udland som kaptajn på bla. Airbus 321/320

Sans4Auto specialiserer sig i bilsalg. Vi er dedikerede til at levere høj kvalitet og pålidelighed i vores service. Vores mål er at give vores kunder en enestående oplevelse, når de handler hos os.

Vi har et udvalg af biler, der passer til forskellige behov og budgetter. Vi tilbyder alt fra små bybiler til store familiebiler og sportsvogne. Alle vores biler er blevet omhyggeligt udvalgt og gennemgået for at sikre, at de opfylder vores høje standarder for kvalitet og pålidelighed.

Vi tror på, at ærlighed og gennemsigtighed er nøglen til en god kundeoplevelse. Vi vil altid være åbne og ærlige omkring bilens stand, historie og eventuelle fejl og mangler.

Vi stræber efter at tilbyde konkurrencedygtige priser, så vores kunder kan købe en bil, der passer til deres behov og budget. 

Vores mål er at være en pålidelig partner for vores kunder, deres bilbehov og altid give dem en positiv og behagelig købsoplevelse.